Vul hier uw gegevens in en onze wedding planner belt u z.s.m. terug!

Een huwelijksfeest bij Den Overkant;

op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen

Den Overkant ligt aan de doorgaande weg in het centrum van Riel, prachtig gelegen tegenover het natuurgebied ‘De Regte Heide’. Dit maakt het de ideale locatie voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Zowel voor de receptie, het diner als een fantastisch avondfeest kunt u bij ons terecht. De feestzaal is geheel naar uw wensen aan te passen en bij mooi weer kunt u zelfs buiten terecht. Er is een ruim terras, deels overkapt en een speeltuin voor de kinderen. De grote eigen parkeerplaats biedt veel ruimte voor uw gasten.

De eigen keuken draait op volle toeren en wekelijks vinden vele mensen hun culinaire weg naar het eetcafé van Den Overkant. Of het nu gaat om een bruidstaart, lunch of diner samen met u worden alle opties doorgenomen. Qua muziek bent u geheel vrij in uw keuze. Er is genoeg ruimte voor de opstelling van een DJ of gezellige live band. Mocht u een eigen locatie in gedachten hebben dan helpen wij u graag met de catering zodat het u nergens aan ontbreekt. Vraag eens vrijblijvend naar onze mogelijkheden en beleef een onvergetelijk huwelijksfeest!

Onze feestzaal biedt vele mogelijkheden
om voor ieder feest de gewenste sfeer te creëren.

Binnen & buiten feesten

Onze feestzaal is geheel naar uw wensen aan te passen en bij mooi weer kunt u zelfs buiten terecht.

Fotografie

Wij werken samen met Schellekens & Cleijsen – Photography and Film.

Wedding planner

Maak een afspraak met onze wedding planner Willem om alle mogelijkheden eens te bespreken.

Gratis en gemakkelijk parkeren

Aan de achterzijde van ons pand beschikken wij over een geheel eigen parkeerplaats waar u gratis gebruik van kunt maken.

Bekijk hier diverse foto’s van een feestelijke huwelijksdag bij Den Overkant!