Personeelsfeest activiteiten en arrangementen

Den Overkant heeft een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor de invulling van uw bedrijfsuitje of personeelsfeest. In samenwerking met Campingboerderij Breehees kan er een gevarieerd arrangement worden samengesteld bestaande uit diverse activiteiten zoals een spannende GPS tocht, boeren golfen tussen de koeien of het hilarische wc-borstel gooien. Daarnaast zijn de mogelijkheden op het gebied van een hapje en een drankje binnen ons eetcafé eindeloos. Van een high tea tot een uitgebreid diner, we bereiden alles in eigen keuken voor zowel kleine als grotere groepen.

Ieder feest is aan te passen naar uw wensen, sfeer en privacy. Onze multifunctionele gelegenheid is in een handomdraai op te splitsen tot wel vier verschillende ruimten. Hierbij is er altijd de mogelijkheid om uw gekozen ruimte apart te betreden en bovendien zijn de sanitair groepen afzonderlijk bereikbaar.

Voor een onvergetelijk personeelsfeest bent u bij ons dus zeker op het juiste adres. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw feestje op maat!

Bekijk de mogelijkheden

Wilt u met heel uw gezelschap blijven eten?