Feestzaal Den Overkant in Riel

Middels onze samenwerking met Campingboerderij Breehees zijn wij ook in de gelegenheid om diverse activiteiten aan te bieden. Dit kan een welkome aanvulling zijn op uw te organiseren feest. Of u nu op zoek bent naar een geschikte locatie voor een personeelsfeest, vergadering, afscheidsparty, clubavond, verjaardag, huwelijksfeest, gouden bruiloft of wat voor feest dan ook, Den Overkant leent zich bij uitstek met zijn multifunctionele gelegenheid. Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bekijken, tel. 013 530 1577.

Onze multifunctionele gelegenheid is geschikt voor zowel kleine als grotere feesten. Dit omdat ons gehele pand in delen op te splitsen is, tot wel vier verschillende ruimten. Er zijn dus vele mogelijkheden om uw feest compleet naar uw idee, met de gewenste sfeer en naar de juiste privacy in te richten. De door u gekozen ruimte is altijd apart te betreden en bovendien zijn de sanitair groepen afzonderlijk bereikbaar. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons (deels overdekt) terras zodat u uw gasten met goed weer eventueel ook buiten kunt ontvangen.

Gratis eigen parkeerplaats

Den Overkant ligt direct aan de doorgaande weg in het centrum van het Brabantse Riel, en is goed bereikbaar met de auto of fiets. Aan de achterzijde van ons pand beschikken wij over een geheel eigen parkeerplaats waar u gratis gebruik van kunt maken.

Meer informatie over onze parkeerplaats

Gaan jullie trouwen?

Den Overkant ligt aan de doorgaande weg in het centrum van Riel, prachtig gelegen tegenover het natuurgebied ‘De Regte Heide’. Dit maakt het ideaal voor een onvergetelijke huwelijksdag. Zowel voor de receptie, het diner als een fantastisch avondfeest kunt u bij ons terecht.

Meer over onze trouwmogelijkheden