Evenementen

Naast de gebruikelijke activiteiten organiseert Den Overkant in samenwerking met andere Rielse ondernemers jaarlijks ook grootschalige evenementen waaronder:

Muziekevenement Riel Raast

Den Overkant en Café Kerkzicht slaan inmiddels al enkele jaren de handen ineen om een leuk muziekfestival te organiseren. Ook dit jaar gaat er weer een editie van “Riel Raast” plaatsvinden. Jong en oud kan hier terecht voor optredens van gave dj’s en live bands. Voor meer informatie of het bestellen van kaarten kunt u een kijkje nemen op www.rielraast.nl.

Riel Raast 2018
Carnaval bij den overkant in Riel, Goirle en Alphen

Carnaval bij Den Overkant

Ieder jaar kunnen mensen uit Riel en Goirle terecht bij Den Overkant om even heerlijk bij te komen onder het genot van wat eten. Dat mensen ook opgehaald kunnen worden door Meneer de Boer en Super Huub met de tram, kan een traditie genoemd worden. Ieder jaar opnieuw barst het van de gezelligheid met carnaval bij Den Overkant in Riel

Jaarlijkse Paasbrunch

Met Pasen zijn we gewend om met onze familie en geliefden bij elkaar te komen en lekker wat te eten. Daarom organiseert Den Overkant ieder jaar met Pasen de Paasbrunch. En niet alleen voor de volwassenen, ook voor de kinderen. Wij zorgen dat iedereen kan genieten van lekker eten en dat er ook genoeg vermaak is voor de kinderen.

Paasbrunch bij Den Overkant in Riel