Kom in ons eetcafé genieten

van groots eten tegen eerlijke prijzen

Met ons terras aan de voor- en achterzijde en de multifunctionele sfeervolle indeling in ons eetcafé bieden wij u altijd een gezellig plek om te eten, voor zowel kleine als grotere groepen. Chef-kok William Schellekens verrast u iedere dag weer met de meest verfijnde en heerlijke gerechten. Onze regelmatig wisselende menukaart toont een uitgebreide keuze aan gerechten voor zowel kinderen als volwassenen. Overdag voorzien wij u graag van heerlijk stuk gebak of een lekker lunchgerecht. Gedurende de avond kunt u een keuze maken uit diverse heerlijke warme en koude voor- en hoofdgerechten waarna u kunt afsluiten met een zoet of hartig nagerecht.

Ook aan de kinderen hebben we gedacht! Op onze zolder hebben we namelijk een prachtige speelruimte ingericht waar uw kinderen zich fijn kunnen vermaken. Daarnaast hebben wij een heerlijke “Meneer de Boer Smulbox” samengesteld voor de kids zodat ook zij niets te kort komen.

Reserveer nu
Bekijk menukaart
Contact opnemen
Bel mij terug

Allergie / voedselintolerantie

Heeft u een allergie / voedselintolerantie? Meld het aan onze bedrijfsleiding! Deze persoon kan u de allergenen gids over- handigen en contact maken tussen u en de keuken. Wij gaan heel zorgvuldig om met uw voedselallergie / voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Reserveren

Neem telefonisch contact met ons op via T. 013 530 1577 om een reservering te plaatsen. U kunt parkeren op onze eigen parkeerplaats aan de achterzijde van ons pand. Wij hopen u snel te mogen begroeten!